Δωρεάν Μεταφορικά για Λίγο!

Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

10. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

10.1 Γενικά

Ο σεβασμός στην ιδιωτικότητα σας και η διαχείριση, προστασία και ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων αποτελούν για την εταιρεία μας προτεραιότητα. Η Εταιρεία έχει θεσπίσει την παρούσα Πολιτική Προστασίας Δεδομένων, η οποία περιλαμβάνει και την Πολιτική Cookies ως ενιαίο κείμενο και αναπόσπαστο τμήμα της (εφεξής η «Πολιτική Δεδομένων» ή η «Πολιτική»), με σκοπό να ενημερώσει εσάς που επισκέπτεστε ή αγοράζετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (εφεξής «e-shop», «Ηλεκτρονικό Κατάστημα» ή «Δικτυακός Τόπος» ), ή γίνεστε μέλος μας ή εγγράφεστε στη λίστα αποδεκτών των Newsletters μας, ή υπό οποιαδήποτε άλλη ιδιότητά σας κάνετε χρήση των υπηρεσιών της εταιρείας ή συμμετέχετε σε προωθητικές ή άλλες ενέργειές της, ή κάνετε χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για:

• το είδος των δεδομένων που συλλέγει ή παράγει για εσάς και,

• το σκοπό της συλλογής και επεξεργασίας των δεδομένων σας και,

• τον τρόπο επεξεργασίας των δεδομένων αυτών και ,

• τους αποδέκτες τους και το σκοπό επεξεργασίας εκ μέρους τους,

• τα δικαιώματά και τις επιλογές σας στα προσωπικά σας δεδομένα σας και


• τον τρόπο επικοινωνίας μαζί μας για κάθε ζήτημα που τυχόν σας απασχολεί σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα.


10.2 Τροποποιήσεις

Η συνέχιση της πλοήγησή σας στο Δικτυακό μας Τόπο, ή η χρήση των Υπηρεσιών μας ή/και η αγορά μέσω του Ηλεκτρονικού μας Καταστήματος, συνεπάγεται και την αυτόματη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των τροποποιημένων όρων της παρούσας πολιτικής εκ μέρους σας. Σε περίπτωση που δε συμφωνείτε με τις τροποποιήσεις, οφείλετε να μη προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια ή χρήση του Δικτυακού Τόπου ή αγορά, πολύ δε περισσότερο στη χορήγηση προσωπικών δεδομένων, δικαιούστε δε να καταγγείλετε τις μεταξύ μας συμβάσεις και να ζητήσετε διαγραφή του Λογαριασμού σας και των δεδομένων σας. Σε κάθε περίπτωση για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας , ενώ διατηρείτε τα δικαιώματά σας αναφορικά με τα προσωπικά σας δεδομένα, όπως αυτά αναλύονται και περιγράφονται στην παρακάτω ενότητα.

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Δεδομένων περιλαμβάνει:

Πληροφορίες για τον Υπεύθυνο Επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας του Συντονιστή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (DPC), για οποιοδήποτε θέμα σχετίζεται με τα δεδομένα σας.

Το είδος των δεδομένων που συλλέγουμε για εσάς και τις μεθόδους συλλογής.


Το σκοπό συλλογής και επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων και τη νομιμοποιητική βάση για την επεξεργασία.

Τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνουμε για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας,

Το διάστημα τήρησης των προσωπικών σας δεδομένων.

Τα δικαιώματά σας και τον τρόπο πρόσβασής σας σε αυτά, καθώς και τις επιλογές σας αναφορικά με τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων σας.

Την προστασία και αποθήκευση των δεδομένων σας.


11. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Υπεύθυνος Επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων είναι η εταιρεία μας με την επωνυμία ΚΑΡΑΠΕΤΣΑ, Ε., & ΣΙΑ Ε.Ε. "PROGRESSIVE FASHION AGENCY". Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Συντονιστή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Εταιρείας . στο email info@holalla.gr και στο τηλέφωνο 2106524216

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται ανωτέρω και να μας υποβάλετε τα σχόλια, απορίες σας, παρατηρήσεις ή τυχόν παράπονά σας αναφορικά με την παρούσα Πολιτική και την εν γένει συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε οποιοδήποτε παράπονο αναφορικά με ζητήματα προστασίας προσωπικών σας δεδομένων που τυχόν προκύπτουν από την επεξεργασία αυτών από την Εταιρεία, στην Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, που είναι η εποπτεύουσα Αρχή στη χώρα μας.

12. ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜENΩΝ

Ως προσωπικά δεδομένα ή πληροφορίες προσωπικού χαρακτήρα νοείται κάθε πληροφορία που αφορά́ ταυτοποιημένο ή ταυτοποιήσιμο φυσικό́ πρόσωπο («υποκείμενο των δεδομένων») το ταυτοποιήσιμο φυσικό́ πρόσωπο είναι εκείνο του οποίου η ταυτότητα μπορεί́ να εξακριβωθεί́, άμεσα ή έμμεσα. Τα δεδομένα αυτά δεν περιλαμβάνουν στοιχεία τα οποία είναι ανώνυμα.

12.1 ΤΙ δεδομένα συλλέγουμε για εσάς και ΠΩΣ τα συλλέγουμε

Κατά την πλοήγησή σας στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα ή στα social media, την υποβολή παραγγελίας, το άνοιγμα Λογαριασμού σας, την εγγραφή σας στη λίστα αποδεκτών των ενημερωτικών δελτίων Newsletter μας ή ως μέλος στο πρόγραμμα πιστότητας της εταιρείας, τη συμμετοχή σας σε ενέργειες προωθητικές της εταιρείας όπως για παράδειγμα διαγωνισμούς, τη διάδραση στα SocialMedia (πχ. σχόλια, Likes κτλ.) ή άλλως, εμείς συλλέγουμε διάφορους τύπους προσωπικών δεδομένων για εσάς, είτε απευθείας από εσάς, ή από τρίτους ή τα οποία συλλέγουμε ή δημιουργούμε με ίδια μέσα (συμπεριλαμβανομένων των αυτοματοποιημένων μέσων).




Συγκεκριμένα συλλέγουμε για εσάς τα παρακάτω προσωπικά δεδομένα:

Δεδομένα Ταυτότητας: (ονοματεπώνυμο, όνομα χρήστη, κωδικός μέλους ή άλλο παρόμοιο αναγνωριστικό) που μας χορηγείτε κατά την υποβολή της παραγγελίας σας ή κατά την εγγραφή σας ως Μέλος της εταιρείας με το άνοιγμα Λογαριασμού, τη συμμετοχή σας σε διαγωνισμούς κτλ..

Δεδομένα Επικοινωνίας: (σταθερό ή και κινητό τηλέφωνο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου -email και λοιπές πληροφορίες επικοινωνίας) που μας χορηγείτε κατά την υποβολή της παραγγελίας, το άνοιγμα Λογαριασμού ή στα πλαίσια της λήψης εμπορικής επικοινωνίας από την Εταιρεία μας, ή στα πλαίσια της συμμετοχής σας σε διάφορες ενέργειες της Εταιρείας μας (πχ διαγωνισμούς κτλ.).

Δεδομένα Παράδοσης: Ταχυδρομική Διεύθυνση (οδός, αριθμός, ΤΚ, πόλη, χώρα)

Δεδομένα οικονομικά: (τραπεζικό λογαριασμό, αξία συναλλαγών, πιστωτικά, επιστροφές χρημάτων, στοιχεία χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών, διεύθυνση χρέωσης κτλ.) που μας χορηγείτε κατά την πληρωμή με ηλεκτρονικά μέσα, σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, που συνάγουμε από τις αγορές σας κτλ.. Η καταχώρηση των στοιχείων της κάρτας, η επιβεβαίωσή τους, η δέσμευση του ποσού και η τελική χρέωση, γίνονται σε ασφαλές περιβάλλον (SSL) της Τράπεζας συνεργαζόμαστε. H ιστοσελίδα της εταιρείας σε καμία περίπτωση δεν γνωρίζει, δεν χειρίζεται και δεν αποθηκεύει τα στοιχεία της κάρτα σας.


Δεδομένα Συναλλαγής/Αγοράς: (είδος προϊόντων αγοράς, αξία συναλλαγών, τόπος παράδοσης, χρόνος αγοράς, ιστορικό αγορών, παράπονα, τρόπος πληρωμής, στοιχεία που απαιτούνται σε περιπτώσεις αλλαγών ή επαναπίστωσης λογαριασμού όπως τραπεζικός λογαριασμός, όνομα δικαιούχου, IBAN, τραπεζικό ίδρυμα κ.α.) που συλλέγουμε σχετικά με την αγορά σας ή/και από το Λογαριασμό σας.

Δεδομένα Καταναλωτικής Συμπεριφοράς: Καταναλωτικές προτιμήσεις κατά την περιήγησή σας στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα δηλαδή τα είδη που βλέπετε, το καλάθι αγορών σας, τη Wishlist, τη διάδρασή σας στα SocialMedia (πχ. σε ποια προϊόντα κάνετε Like), την εξαργύρωση δώρων, τη συχνότητα αγοράς, τρόπος, χρόνος αγοράς, είδος αγοράς κτλ., με βάση τα προϊόντα αγορών, σχόλια ή τυχόν απαντήσεις σας σε έρευνες που πραγματοποιούμε.

Δεδομένα τεχνικά όπως για παράδειγμα το κανάλι – πηγή προέλευσης, τη διεύθυνση πρωτοκόλλου διαδικτύου (IP), ζώνη ώρας και τοποθεσία, στοιχεία εισόδου, τύπο και έκδοση του προγράμματος περιήγησης, λειτουργικό σύστημα και πλατφόρμα και άλλη τεχνολογία στις συσκευές που χρησιμοποιείτε για να προσπελάσετε το Δικτυακό μας Τόπο κτλ. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις πληροφορίες που συλλέγουμε μέσω των Cookies παρακαλούμε ανατρέξτε στην πολιτική μας παρακάτω.

Δεδομένα Σύνδεσης στο Λογαριασμό σας ή μέλους στο πρόγραμμα πιστότητας, που είναι το όνομα χρήστη (username – το οποίο αντιστοιχεί στο email ή στον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου) και ο κωδικός πρόσβασης (password).

Δεδομένα Προφίλ στο πλαίσιο της συμμετοχής σας στο πρόγραμμα πιστότητας της εταιρείας συλλέγουμε δεδομένα σχετικά με τα ενδιαφέροντα και τις καταναλωτικές σας προτιμήσεις.

Δεδομένα Δημογραφικά: ηλικία, φύλο, τόπος διαμονής, τα οποία συλλέγονται απευθείας από το υποκείμενο κατά περίπτωση ή συνάγονται από τις συναλλαγές των υποκειμένων στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα κτλ.

Δεδομένα μέσω Cookies: Browser, IP address, προϊόντα που έχετε τοποθετήσει στο καλάθι και δεν έχετε ολοκληρώσει την αγορά, τη χώρα προέλευσης της παραγγελίας σας, τα προϊόντα που κοιτάζετε μέσα στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα, τη Wishlist με τα αγαπημένα σας, την προέλευσή σας από άλλους δικτυακούς τόπους.

Δεδομένα μάρκετινγκ: που περιλαμβάνουν τις προτιμήσεις σας σχετικά με τη λήψη υλικού προωθητικών ενεργειών από εμάς και τρίτους και τις προτιμήσεις σας για την επικοινωνία σας με εμάς, εφόσον έχουμε τη σχετική σας συναίνεση, η γνώμη σας σχετικά με προϊόντα που αγοράσατε από εμάς.

Δεν συλλέγουμε εν γνώση μας, οποιαδήποτε πληροφορία από οποιοδήποτε πρόσωπο κάτω των 15 ετών. Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται αποκλειστικά σε ανθρώπους που είναι τουλάχιστον 15 ετών ή μεγαλύτεροι. Σε περίπτωση που είστε κάτω των 15 ετών, μη χρησιμοποιείτε ή παρέχετε καμία πληροφορία σε εμάς, μην εγγράφεστε ως Μέλος ή στη λίστα αποδεκτών των ενημερωτικών μας δελτίων, μην κάνετε καμία αγορά και μην δίνετε καμία πληροφορία για το πρόσωπό σας σε εμάς, συμπεριλαμβανομένων του ονόματος, της διεύθυνσης, ή στοιχείων επικοινωνίας σας (τηλέφωνο, email κτλ.). Εάν διαπιστώσουμε ότι έχουμε συλλέξει ή λάβει δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα από άτομο κάτω των 15 ετών, θα τα διαγράψουμε πάραυτα εκτός αν έχει δοθεί συγκατάθεση γονέα ή κηδεμόνα. Εάν θεωρείτε ότι μπορεί να έχουμε πληροφορίες από ή για ένα άτομο κάτω των 15 ετών, επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι σημαντικό τα προσωπικά δεδομένα που τηρούμε για εσάς να είναι επικαιροποιημένα και ακριβή. Παρακαλούμε να μας ενημερώνετε το συντομότερο δυνατόν για αλλαγές σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο διαρκεί η συναλλακτική σας σχέση μαζί μας.

12.2 Συλλέγουμε ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ τα παρακάτω προσωπικά σας δεδομένα

Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας είτε αυτή είναι ηλεκτρονική είτε τηλεφωνική, μας χορηγείτε υποχρεωτικά το ονοματεπώνυμο σας, τη διεύθυνση αποστολής των προϊόντων, το email σας, τηλέφωνο επικοινωνίας (κινητό) και τα στοιχεία πληρωμής (πιστωτική/χρεωστική κάρτα κτλ.). Η καταχώρηση των στοιχείων της κάρτας, η επιβεβαίωσή τους, η δέσμευση του ποσού και η τελική χρέωση, γίνονται σε ασφαλές περιβάλλον (SSL) της Τράπεζας που συνεργαζόμαστε. H ιστοσελίδα www.hollala.gr σε καμία περίπτωση δεν γνωρίζει, δεν χειρίζεται και δεν αποθηκεύει τα στοιχεία της κάρτα σας.

Κατά την εγγραφή ως Μέλος στο πρόγραμμα πιστότητας της εταιρείας, άνοιγμα Λογαριασμού, είτε μέσω της ιστοσελίδας μας είτε μέσω των καταστημάτων μας, μέσω της σχετικής φόρμας που συμπληρώνετε, μας χορηγείτε υποχρεωτικά τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, το Ονοματεπώνυμό σας, την ημερομηνία γενεθλίων σας, καθώς και έναν κωδικό πρόσβασης (Password). Προαιρετικά και εφόσον το επιθυμείτε, μας χορηγείτε επιπλέον το email σας, την ημερομηνία της ονομαστικής σας εορτής και την διεύθυνση κατοικίας σας.

Κατά την εγγραφή σας στη λίστα αποδεκτών των ενημερωτικών δελτίων της Εταιρείας (Newsletter), μας χορηγείτε το email σας.

Κατά την εγγραφή σας σε διαγωνισμούς που κατά καιρούς διεξάγει η Εταιρεία μας μας χορηγείτε τα προσωπικά σας στοιχεία που προσδιορίζονται ανά περίπτωση.

Κατά την επικοινωνία σας μαζί μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Εταιρείας μας (Facebook, Instagram, κλπ.) και με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών (πέραν των περιπτώσεων της τηλεφωνικής παραγγελίας), μας χορηγείτε προσωπικά σας στοιχεία όπως δεδομένα ταυτότητας, επικοινωνίας, ή συναλλαγών, τα οποία και χρησιμοποιούμε κατά περίπτωση αποκλειστικά και μόνο για την εξυπηρέτηση του αιτήματός σας.

12.3 Συλλέγουμε με ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΕΣΑ τα παρακάτω δεδομένα και πληροφορίες για εσάς

Με τη χρήση των Cookies και άλλων παρεμφερών τεχνολογιών συλλέγουμε ή/και δημιουργούμε δεδομένα σχετικά με τις προτιμήσεις σας, όπως τα προϊόντα που επισκέπτεστε, τη διάρκεια και συχνότητα που παρατηρείτε ορισμένα προϊόντα, τα είδος των Newsletter που ανοίγετε ή όχι, το περιεχόμενο τους και τη διάδραση σας μαζί μας μετά από κάθε αποστολή Newsletter, το Wishlist σας, το είδος των προϊόντων που αγοράζετε, οι όροι αναζήτησης που έχετε εισαγάγει ή οι σύνδεσμοι στους οποίους κάνατε κλικ μέσα στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα, τα προϊόντα που τοποθετείτε στο καλάθι και δεν ολοκληρώνετε την αγοράς τους, τη χώρα προέλευσης, γλώσσα κ.α.

Από το Λογαριασμό σας δημιουργούμε το ιστορικό των παραγγελιών σας και αγορών σας, και από αυτές συνάγουμε τις προτιμήσεις σας, τη συχνότητα των αγορών σας ανά είδος, την αξία των προϊόντων που αγοράζετε ή που σας ενδιαφέρουν, την εποχή κατά την οποία αγοράζετε, την περιοχή διαμονής σας κ.α.

Δεδομένα σχετικά με τις συσκευές μέσω των οποίων επισκέπτεστε το Δικτυακό μας Τόπο, όπως για παράδειγμα τη διεύθυνση πρωτοκόλλου διαδικτύου (IP), στοιχεία εισόδου, τύπο και έκδοση του προγράμματος περιήγησης, λειτουργικό σύστημα και πλατφόρμα και άλλη τεχνολογία στις συσκευές που χρησιμοποιείται για να προσπελάσετε το Δικτυακό μας Τόπο κτλ.

Δεδομένα σχετικά με τη σελίδα από την οποία συνδεθήκατε και τη σελίδα στην οποία μεταβήκατε όταν φύγατε,

12.4 Συλλέγουμε από τρίτους τα παρακάτω δεδομένα και πληροφορίες για εσάς

Ενδέχεται να λάβουμε τα προσωπικά σας στοιχεία όπως ονοματεπώνυμο και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από κάποιον τρίτο φίλο σας, ο οποίος σας δήλωσε προκειμένου να λάβετε από εμάς μια δωροεπιταγή ή να σας αποστείλουμε ένα δώρο που έχει επιλέξει για εσάς.


Σε περίπτωση που εγγραφείτε στην υπηρεσία μας μέσω πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, ενδέχεται να συλλέξουμε τα ανωτέρω προσωπικά σας δεδομένα απευθείας από τις πληροφορίες που έχετε δώσει στην πλατφόρμα (αρκεί η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης να έχει σχετικό δικαίωμα να διαμοιραστεί τα προσωπικά σας δεδομένα με εμάς).

Τα προσωπικά σας δεδομένα ενδέχεται να διαμοιραστούν μαζί μας τρίτοι ανεξάρτητοι οργανισμοί όταν υφίσταται έννομη βάση επεξεργασίας και έχουν σχετικό δικαίωμα να το πράξουν. Σε αυτές τις περιπτώσεις οφείλετε να ενημερώνεστε για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από τη σχετική Δήλωση Προστασίας Δεδομένων των τρίτων αυτών οργανισμών. Οι οργανισμοί αυτοί ενδέχεται να περιλαμβάνουν μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως Facebook, Instagram, Viber, Twitter.

12.5 ΠΩΣ χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα

Όλα τα παραπάνω προσωπικά σας δεδομένα τα οποία όπως αναφέρθηκε ή μας τα χορηγείτε εσείς υποχρεωτικά ή προαιρετικά, ή τα συλλέγουμε από τρίτους ή παράγονται με αυτοματοποιημένα μέσα, τα χρησιμοποιούμε για τους παρακάτω νόμιμους σκοπούς. Να σημειώσουμε ότι σε περίπτωση που το κοινοτικό ή εθνικό δίκαιο περιορίσει ή απαγορεύσει ορισμένες ενέργειες της Εταιρείας για τις οποίες χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας, θα παύσουμε τη χρήση των πληροφορίων που σας αφορούν για τους σκοπούς αυτούς.

Ειδικότερα τα προσωπικά σας δεδομένα χρησιμοποιούνται από εμάς για τους εξής σκοπούς:


Για τη λήψη των παραγγελιών σας, τη διεκπεραίωση αυτών, και την αποστολή των προϊόντων σε εσάς.

Την επικοινωνία μαζί σας για ζητήματα που αφορούν στην πώληση των προϊόντων μας σε εσάς.

Για τη διαχείριση, διεκπεραίωση και την επεξεργασία των πληρωμών σας συμπεριλαμβανόμενής και της ασφάλειας της οικονομικής μας συναλλαγής.

Για την εξυπηρέτησή σας ως Μέλος στην εταιρεία με το άνοιγμα του Λογαριασμού σας σε εμάς.

Για τη δημιουργία, φύλαξη και συντήρηση βάσης δεδομένων με το πελατολόγιό μας και την ανάλυση αυτής.

Για την αποστολή σε εσάς εμπορικής επικοινωνίας μέσω Newsletter, SMS, ή άλλων πολυμέσων (VIBER) που αφορά σε νέα της Εταιρείας μας, σε προϊόντα, προσφορές και προωθητικές ενέργειες.

Για την ανάλυση της συμπεριφοράς σας και την κατανόηση των προτιμήσεων σας.

Για την κατανόηση και ανάλυση των αποτελεσμάτων των διαφημίσεων και προωθητικών ενεργειών μας.

Για τη διεκπεραίωση των αιτημάτων σας όπως για παράδειγμα της υπαναχώρησης, αντικατάστασης προϊόντος κτλ.,

Για την ικανοποίηση των δικαιωμάτων σας, αναφορικά με τα προσωπικά σας δεδομένα.

Για την ασφάλεια των συναλλαγών.

Για επιχειρηματικές αναλύσεις και βελτιώσεις, όπως για τη διάθεση των προϊόντων μας στην αγορά και τη βελτιστοποίηση αυτών, για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας σας και της εξυπηρέτησής σας από εμάς μέσα στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα, για τη διαχείριση των προγραμμάτων αφοσίωσης πελατών (Loyalty), καθώς και για την προσαρμογή των εμπειριών σας στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα.

Για την έρευνα αγοράς, στατιστικές αναλύσεις, για την ανάπτυξη στρατηγικών μάρκετινγκ και τη διαχείριση εκστρατειών μάρκετινγκ και να σας ενημερώνουμε εμείς ή οι συνεργάτες μας για πιθανές ευκαιρίες συμμετοχής στις πρωτοβουλίες μάρκετινγκ ή προώθησης προϊόντων μας.

Για άλλους σκοπούς για τους οποίους θα σας ειδοποιούμε, ή θα προσδιορίζονται κατά περίπτωση, στο σημείο που συλλέγονται αρχικά οι πληροφορίες για εσάς

12.6 Ο ΛΟΓΟΣ που χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα

Για την επικοινωνία είτε σε προ σύμβασης στάδιο είτε σχετικά με ζητήματα που αφορούν τη συναλλακτική σας σχέση με την Εταιρεία, όπως κατά την αγορά κάποιου προϊόντος μας προκειμένου να σας ενημερώσουμε για τυχόν μη διαθεσιμότητα αυτού, για τη γνωστοποίηση εκτέλεσης της παραγγελίας, για την επικοινωνία σχετικά με την αποστολή του προϊόντος, για να σας ενημερώσουμε για αλλαγές στους όρους χρήσης μας ή στη Δήλωση Απορρήτου και τις λοιπές πολιτικές που υιοθετεί η Εταιρεία.

Για την εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας που απορρέουν από τη Σύμβαση πώλησης, όπως για παράδειγμα την πληρωμή μας, την έκδοση παραστατικών, την ορθή παράδοση των προϊόντων σε εσάς κτλ, η Εταιρεία δύναται να επεξεργάζεται προσωπικά σας δεδομένα, όπως για παράδειγμα τη διεύθυνσή σας και τα στοιχεία επικοινωνίας.

Για να συμμετέχετε σε κάποιο διαγωνισμό ή κλήρωση στο πλαίσιο προωθητικών μας ενεργειών εφόσον αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής.

Ειδικότερα η Εταιρεία δύναται να επεξεργάζεται προσωπικά σας δεδομένα όπως το email σας και τον κωδικό πρόσβασης με σκοπό την ασφάλεια των συναλλαγών σας (πχ. ταυτοποίησή σας κατά την είσοδο στο Λογαριασμό σας), το email σας ή το τηλέφωνό σας για την επικοινωνία μαζί σας στην περίπτωση προβλήματος με το Λογαριασμό σας, το τηλέφωνό σας για την επικοινωνία μαζί σας σε περίπτωση προβλήματος/ κολλήματος κατά την εκτέλεση της παραγγελίας σας.

Να σας παρέχουμε πρόσβαση στον εξατομικευμένο σας λογαριασμό, όπου μπορείτε να παρακολουθείτε τις συναλλαγές σας (προηγούμενες και εκκρεμείς αγορές σας με εμάς), προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, λίστες επιθυμίας που έχετε δημιουργήσει, να ολοκληρώνετε ταχύτερα τις αγορές σας, κ.λπ. Τα στοιχεία και το περιεχόμενο του προφίλ χρήστη είναι ορατά σε εσάς ανά πάσα στιγμή.

Να σας προσφέρουμε υπηρεσίες που είναι χρήσιμες, εύχρηστες και ευχάριστες, περιλαμβανομένης της προσωποποιημένης επικοινωνίας μαζί σας κατά τον τρόπο που επιθυμείτε και έχετε δηλώσει, και προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και είναι προς όφελός σας, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.


Να κατανοήσουμε καλύτερα τη βάση πελατών μας για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες, τα προϊόντα και τις προωθητικές μας ενέργειες και για να διαχειριζόμαστε και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες που αφορούν τους εγγεγραμμένους χρήστες στο πρόγραμμα πιστότητας της εταιρείας.

Για να κατανοήσουμε καλύτερα τις αγοραστικές σας συνήθειες έτσι ώστε να αναπτύξουμε και να βελτιώσουμε τα προϊόντα μας και τις υπηρεσίες μας και να προσαρμόσουμε το περιεχόμενο του ιστότοπου στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

Για τη μέτρηση της αποτελεσματικότητας της παρουσίασης και προβολής της Εταιρείας σε διαδικτυακούς τόπους τρίτων.

Για να αναλύσουμε την αποτελεσματικότητα της προώθησης πωλήσεων μας και να συνδράμουμε στην προώθηση καταλληλότερων μηνυμάτων, πληροφοριών και προσφορών σε εσάς και άλλους πελάτες

Για λόγους έρευνας αγοράς, αξιολόγησης και ανάλυσης της γνώμης σας για τα προϊόντα μας και την εμπορική μας πολιτική, τη φήμη, την αναγνωσιμότητα των εμπορικών μας σημάτων και λοιπών διακριτικών γνωρισμάτων.

Για τη συλλογή και ανάκτηση χρηματικών οφειλών προς εμάς.

Για να χρησιμοποιήσουμε εργαλεία ανάλυσης δεδομένων προκειμένου να βελτιώσουμε τον ιστότοπο, τα προϊόντα/υπηρεσίες, τις σχέσεις μας με τους πελάτες.


Όταν βασιζόμαστε στα έννομα συμφέροντα της Εταιρείας ως νόμιμη βάση επεξεργασίας για τη συλλογή και τήρηση των προσωπικών σας δεδομένων (συμπεριλαμβανομένων των περιπτώσεων αυτοματοποιημένης λήψης αποφάσεων και κατάρτισης προφίλ) οφείλουμε να αξιολογούμε κατά πόσον έναντι της επεξεργασίας αυτής υπερισχύουν τα συμφέροντα, τα θεμελιώδη δικαιώματα ή οι ελευθερίες σας που επιβάλλουν την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Έχουμε λάβει υπόψιν μας τα ζητήματα αυτά και όπου θεωρούμε ότι υπάρχει κίνδυνος να επηρεάζεται κάποιο από τα συμφέροντα, τα θεμελιώδη δικαιώματα ή τις ελευθερίες σας δεν θα επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, εκτός εάν στηριζόμαστε σε κάποια άλλη νόμιμη βάση επεξεργασίας.

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της η Εταιρεία υποχρεούται στην επεξεργασία προσωπικών σας δεδομένων με σκοπό την τήρηση υποχρεώσεών της που απορρέουν από το νόμο, όπως για παράδειγμα στην τήρηση των οικονομικών δεδομένων των συναλλαγών για φορολογικούς λόγους, στη χρήση του email σας για την αποστολή σε αυτό της επιβεβαίωσης εκτέλεσης της παραγγελίας σας, κ.α.


Η ελεύθερη και ενημερωμένη συγκατάθεσή σας αποτελεί τη νομική βάση για τη χρήση του email ή/και του κινητού σας τηλεφώνου για την αποστολή σε εσάς άμεσης εμπορικής επικοινωνίας με τη μορφή Newsletter στα email σας, ή ενημερώσεων για τα νέα και τις προσφορές μας με μηνύματα SMS/ VIBER στο κινητό σας, όταν δεν είστε για παράδειγμα πελάτης μας ή όπου αλλού τυγχάνει εφαρμογής.


Το email ή το κινητό σας με σκοπό την εμπορική επικοινωνία μέσω ενημερωτικών email, SMS, VIBER κτλ. στα πλαίσια της πελατειακής μας σχέσης εφόσον αγοράσετε από εμάς, για την ανάπτυξη της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας, τη βελτιστοποίηση των εμπορικών και τεχνικών συστημάτων, τη στατιστική ανάλυση για βελτίωση προϊόντων, τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών κτλ.

Για να σας ενημερώσουμε για εκδηλώσεις, ειδικές προσφορές, προωθητικές ενέργειες και άλλα σχετικά ζητήματα που αφορούν την Εταιρεία και τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σύμφωνα με το μέσο επικοινωνίας που έχετε δηλώσει.

Για να σας ενημερώσουμε σχετικά με προσφορές ή προωθητικές ενέργειες τρίτων συνεργαζόμενων με εμάς, εφόσον μας έχετε δώσει σχετική συναίνεση, σύμφωνα με το μέσο επικοινωνίας που έχετε δηλώσει.

Για να διαφημίσουμε την εταιρεία και τα προϊόντα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε εσάς και σε άλλα άτομα που μπορεί επίσης να ενδιαφέρονται για αυτά που προσφέρουμε.


12.7 Σε ποιους ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ τα προσωπικά σας δεδομένα σας και ΓΙΑΤΙ

Στο πλαίσιο λειτουργίας του e-shop, της εκπλήρωσης των συμβατικών μας υποχρεώσεων και της καλύτερης εξυπηρέτησης σας, η Εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να συνεργάζεται με τρίτες εταιρείες παρόχους υπηρεσιών, οι οποίες παρέχουν σε εμάς υποστήριξη και αποκτούν πρόσβαση μόνον σε όσα δεδομένα σας είναι απολύτως απαραίτητα για την υπηρεσία που μας προσφέρουν (πχ εγγραφή σας στο e-shop και τη διαχείριση του λογαριασμού σας, την εκτέλεση της μεταξύ μας σύμβασης αγοραπωλησίας και την εν γένει παροχή των υπηρεσιών μας προς εσάς, τη λειτουργική και μηχανογραφική οργάνωση της ιστοσελίδας www.holalla.gr τη βελτιστοποίηση των προϊόντων και υπηρεσιών μας κτλ.). Οι τρίτοι αυτοί πάροχοι υπηρεσιών δεσμεύονται μέσω σύμβασης να μην χρησιμοποιούν τις πληροφορίες σας με οποιονδήποτε άλλο τρόπο εκτός από το να μας βοηθούν να σας παρέχουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που συμφωνούμε.

Ειδικότερα, η Εταιρεία μας συνεργάζεται:

(α) Με τρίτη εταιρεία η οποία, ως εκτελούσα την επεξεργασία κατ’ εντολήν και για λογαριασμό της Εταιρείας μας, φιλοξενεί και διαχειρίζεται το e-shop μας.

(β) Με τρίτες εταιρείες ταχυμεταφοράς οι οποίες, ως εκτελούσες την επεξεργασία κατ’ εντολήν και για λογαριασμό της Εταιρείας μας, διαχειρίζονται και διεκπεραιώνουν τις αποστολές των παραγγελιών σας και εισπράττουν και τα χρήματα για λογαριασμό μας στην περίπτωση που πληρώσετε με αντικαταβολή. Επίσης εκτελούν την παραλαβή και παράδοση σε εσάς προϊόντων που επιστρέφετε λόγω υπαναχώρησης ή επιστροφής.

(ε) Με τρίτες Εταιρείες email marketing η οποίες ενεργούν επ’ ονόματι και για λογαριασμό μας για την αποστολή σε εσάς των Newsletter.




(στ) Με εταιρείες διαφήμισης και marketing


(ζ) Με εταιρείες ανάλυσης δεδομένων


(η) Εταιρείες έρευνας


(θ) Χρηματοοικονομικούς Οργανισμούς για την είσπραξη του τιμήματος των αγορών και Οργανισμούς εντοπισμού και πρόληψης της απάτης.

(ι) Εταιρείες προμήθειας και υποστήριξης πληροφοριακών συστημάτων.

Διατηρούμε το δικαίωμα να κοινοποιήσουμε τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα σε τρίτο στον οποίο διατηρούμε το δικαίωμα να επιλέξουμε να μεταβιβάσουμε το σύνολο ή μέρος της επιχείρησής μας. Επιπλέον σε περίπτωση συγχώνευσης ή εξαγοράς, ή άλλης αλλαγής στην επιχείρησή μας, οι νέοι ιδιοκτήτες, μέτοχοι διαχειριστές κτλ. έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιούν τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα με τον ίδιο τρόπο που ορίζεται στην παρούσα δήλωση απορρήτου.


Τα τηρούμενα δεδομένα σας δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Επιπλέον σε περίπτωση νόμιμης διάταξης, υπηρεσιακής εντολής ή επίσημης προκαταρκτικής εξέτασης, η Εταιρεία έχει το δικαίωμα άνευ ετέρου να θέσει τα σχετικά στοιχεία στη διάθεση της αντίστοιχης υπηρεσίας.


12.8 Αυτοματοποιημένη ατομική λήψη αποφάσεων, περιλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ

Χρησιμοποιούμε λογισμικό για να εντοπίζουμε την καταναλωτική σας συμπεριφορά στην περίπτωση έχετε εγγραφεί ως μέλος στο πρόγραμμα πιστότητας της εταιρείας, κατά την πλοήγησή σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ή για τις αγορές που πραγματοποιείτε στα καταστήματα του δικτύου μας υπό την ιδιότητά σας αυτή. Η τεχνολογία αυτή μας βοηθάει να δημιουργήσουμε ένα προφίλ για εσάς βάσει των προτιμήσεών σας στα προϊόντα μας. Το προφίλ πελάτη μας βοηθάει να σας αποστέλλουμε στοχευμένες προσφορές και δώρα σύμφωνα με τις προηγούμενες συναλλαγές σας. Εάν δεν συμφωνείτε με την κατάρτιση προφίλ για εσάς μπορείτε σε κάθε περίπτωση να ασκήσετε τα δικαιώματα σας και να εναντιωθείτε στην αυτοματοποιημένη επεξεργασία ή να την περιορίσετε (Για περισσότερες πληροφορίες δείτε παρακάτω).

Έννομη βάση επεξεργασίας για την αυτοματοποιημένη ατομική λήψη αποφάσεων, περιλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ, αποτελούν για εμάς τα έννομα συμφέροντα της εταιρείας έχοντας λάβει υπόψη κατά πόσον τα θεμελιώδη δικαιώματα και οι ελευθερίες σας καταπατώνται από την εν λόγω επεξεργασία. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις έννομες βάσεις επεξεργασίες δείτε ανωτέρω.



13. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

13.1 ΑΣΦΑΛΕΙΑ των προσωπικών σας δεδομένων

Κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών πληροφοριών που διατηρούμε από μη εξουσιοδοτημένη δημοσιοποίηση, χρήση, μετατροπή ή καταστροφή. Κατά περίπτωση, χρησιμοποιούμε κρυπτογράφηση και άλλες τεχνολογίες που μπορούν να συμβάλουν στη διασφάλιση των πληροφοριών που παρέχετε. Ζητούμε επίσης από τους παρόχους υπηρεσιών μας να συμμορφώνονται με τις αυστηρές απαιτήσεις περί προστασίας και ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων.

Ειδικότερα τα στοιχεία που υποβάλλετε στην Εταιρεία τα διαχειρίζεται αποκλειστικά ειδικά εξουσιοδοτημένο προσωπικό της Εταιρείας που τελεί υπό τον έλεγχο μας αντίστοιχα και μόνο κατ’ εντολή μας. Για τη διεξαγωγή της επεξεργασίας η Εταιρεία επιλέγει πρόσωπα ή τρίτους συνεργάτες με αντίστοιχα επαγγελματικά προσόντα που παρέχουν επαρκείς εγγυήσεις από πλευράς τεχνικών γνώσεων και προσωπικής ακεραιότητας για την τήρηση του απορρήτου. Η Εταιρεία μέσω και των αντίστοιχων συμβατικών δεσμεύσεων και των συνεργατών της, λαμβάνει όλα εκείνα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για την προστασία και τη διασφάλιση του απορρήτου, της εμπιστευτικότητας και της ακεραιότητας των προσωπικών δεδομένων. Σε κάθε περίπτωση, η ασφάλεια αυτών στο περιβάλλον της πλατφόρμας τελεί υπό την επιφύλαξη λόγων που εκφεύγουν της σφαίρας επιρροής της, καθώς και λόγων που οφείλονται σε τεχνική ή άλλη αδυναμία του δικτύου που δεν ελέγχεται από την Εταιρεία ή λόγων ανωτέρας βίας ή τυχηρών γεγονότων.

Οφείλετε να μη γνωστοποιείτε τα στοιχεία/τους κωδικούς που έχετε δηλώσει για το άνοιγμα του Λογαριασμού σας, ο οποίος είναι προσωπικός και αμεταβίβαστος. Η Εταιρεία μας πραγματοποιεί τακτικούς ποιοτικούς και ελέγχους ασφαλείας στα συστήματα και τους αλγόριθμους που χρησιμοποιεί, ώστε να διορθώνονται οι παράγοντες που οδηγούν σε ανακρίβειες στα δεδομένα.

13.2 Χρόνος ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ των προσωπικών σας δεδομένων

Θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα συνεχίζετε να αλληλεπιδράτε με εμάς (πχ. διατηρείτε Λογαριασμό στην εταιρεία, είστε εγγεγραμμένοι για να λαμβάνετε εμπορική επικοινωνία από εμάς, κάνετε μία αγορά από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, επικοινωνείτε στα σημεία εξυπηρέτησης πελατών μας, λαμβάνετε μέρος σε κάποιο διαγωνισμό κτλ.). Παράλληλα δε, τηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για σκοπούς έννομου συμφέροντος που συνίσταται στη νομική μας κάλυψη σε περίπτωση κάποιας διένεξης αναφορικά με τη σύμβαση πώλησης, την τήρηση του Λογαριασμού σας, την εμπορική μας πολιτική ή άλλη μεταξύ μας συναλλαγής, για το χρονικό διάστημα κατά το οποίο θα μπορούσε να προκύψει ευθύνη από την επεξεργασία, σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία. Οικονομικά σας Δεδομένα δύναται η Εταιρείας μας να τα τηρήσει στα πλαίσια έννομης υποχρέωσής της για τήρηση φορολογικών υποχρεώσεων της. Άλλα δεδομένα σας τα διατηρούμε μέχρι να μας ζητήσετε τη διαγραφή τους, ή όσα διατηρούμε και επεξεργαζόμαστε στα πλαίσια της συγκατάθεσής σας, μέχρι να την άρετε, ή μέχρι να εναντιωθείτε στην επεξεργασία τους από εμάς την οποία βασίζουμε στο έννομο συμφέρον μας.


Για τον προσδιορισμό του χρόνου διατήρησης των προσωπικών σας δεδομένων, λαμβάνουμε υπόψη μας τη φύση των δεδομένων σας, την ποσότητα, το σκοπό επεξεργασίας τους, την ασφάλεια τους κτλ. Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε τη διαγραφή των δεδομένων σας. Για την άσκηση του δικαιώματος σας παρακαλούμε επισκεφτείτε τη σχετική Ενότητα στην παρούσα Πολιτική.

13.3 Σκοπός επεξεργασίας & Χρόνος Διατήρησης Προσωπικών Δεδομένων

• Εγγραφή Μέλους /Διαχείριση του Λογαριασμού σας

Μέχρι τη διαγραφή του Λογαριασμού Μέλους σας, η μέχρι και 4 έτη από την τελευταία είσοδό σας σε αυτόν. Σε περίπτωση που επιχειρήσετε να δημιουργήσετε Λογαριασμό, αλλά δεν ολοκληρώσατε τη διαδικασία, τα δεδομένα που τυχόν υποβάλλατε, δεν τηρούνται.

• Αγορές - Παραλαβή παραγγελίας, εκπλήρωση της παραγγελίας

Αν αγοράσετε προϊόντα, θα διατηρήσουμε τα στοιχεία της συναλλαγής σας για όσο διάστημα απαιτείται για την ολοκλήρωση της πώλησης και για να συμμορφωθούμε με οποιεσδήποτε νομικές υποχρεώσεις (για παράδειγμα, για φορολογικούς και λογιστικούς σκοπούς). Θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας για το χρονικό διάστημα που απαιτείται για τη διαχείριση της αγοράς των προϊόντων που έχετε αποκτήσει, συμπεριλαμβανομένων τυχόν επιστροφών, υπαναχώρησης, παραπόνων ή αξιώσεων που σχετίζονται με την αγορά του συγκεκριμένου προϊόντος ή της υπηρεσίας..

• Αποστολή Newsletter/ SMS/ VIBER

Εφόσον μας έχετε χορηγήσει τη συγκατάθεσή σας, μέχρι την ανάκλησή της ή μέχρι και 4 έτη από την τελευταία φορά που ανοίξατε ένα Newsletter/ SMS/VIBER αντίστοιχα, όποιο επέλθει πρώτα.


Αν δεν έχουμε καμία επικοινωνία μαζί σας για μεγάλο χρονικό διάστημα τότε θα σταματήσουμε να σας αποστέλλουμε προωθητικές ανακοινώσεις και θα διαγράψουμε το ιστορικό των σχετικών απαντήσεών σας. Αυτό θα συμβεί, για παράδειγμα, αν δεν κάνετε ποτέ κλικ στα Newsletter μας, αν δεν συνδεθείτε ποτέ σε ένα ψηφιακό σημείο επαφής ή αν δεν επικοινωνήσετε ποτέ μαζί μας ή δεν προβείτε σε αγορά, ή επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελάτων κατά τη διάρκεια του εν λόγω διαστήματος. Ο λόγος είναι ότι, στις περιπτώσεις αυτές, υποθέτουμε ότι προτιμάτε να μην λαμβάνετε ανακοινώσεις

14. ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ

14.1 Γενικά

Αναφορικά με τα προσωπικά σας δεδομένα που έχουμε στη διάθεσή μας και επεξεργαζόμαστε, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα:


• να μας ζητήσετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά ώστε να επιβεβαιώσετε ότι τα επεξεργαζόμαστε σύμφωνα με το νόμο ή/και τις δικές σας εντολές και προτιμήσεις,


• να μας ζητήσετε να διορθώσουμε ατελή, μη επικαιροποιημένα ή ανακριβή δεδομένα που τηρούμε για εσάς. Βεβαίως αντίστοιχα διατηρούμε και εμείς το δικαίωμα να σας ζητάμε σε τακτά χρονικά διαστήματα την επικαιροποίηση των στοιχείων σας.

• να μας ζητήσετε να τα διαγράψουμε, εφόσον βεβαίως ο νόμος δεν μας υποχρεώνει για το αντίθετο.

• να μας ζητήσετε να περιορίσουμε τη χρήση τους, υπό ορισμένες συνθήκες,

• να μην υπόκεισθε σε απόφαση που λαμβάνεται αποκλειστικά βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ, υπό ορισμένες συνθήκες.

Σας προσφέρουμε εύκολους τρόπους να ασκήσετε τα εν λόγω δικαιώματα, όπως συνδέσμους «κατάργησης εγγραφής», ή μέσω της τηλεφωνικής γραμμής εξυπηρέτησης πελατών, στο τηλέφωνο 2106524216 (αστική χρέωση, Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-17:00 εξαιρουμένων των επίσημων αργιών), με αποστολή email στο info@holalla.gr με αποστολή απλού ταχυδρομείου στην Δ/νση ταχυδρομείου Προβελέγγιου 24, Αγ. Παρασκευή 153 41, Αθήνα, υπόψη Συντονιστή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.


Ορισμένες εφαρμογές για κινητά που προσφέρουμε μπορεί επίσης να σας στέλνουν αυτόκλητα μηνύματα σχετικά, για παράδειγμα, με νέα προϊόντα ή υπηρεσίες. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε αυτά τα μηνύματα μέσω των ρυθμίσεων στο τηλέφωνό σας ή στην εφαρμογή.

Έχετε τη δυνατότητα μέσω του Λογαριασμού σας, να διαμορφώσετε τις προσωπικές σας επιλογές στην επεξεργασία εκ μέρους μας των δεδομένων σας για την εμπορική μας επικοινωνία δηλαδή να δηλώσετε σε ποια μέσα θέλετε επικοινωνούμε τα νέα μας και τις προωθητικές μας ενέργειες, καθώς και τις προτιμήσεις σας στα Cookies.

Κάθε αλλαγή της παρούσας Πολιτικής θα αναρτάται αμέσως εδώ.

14.2 ΠΟΛΙΤΙΚΗ Cookies ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

H παρούσα Πολιτική Cookies αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της Πολιτική Προστασίας Δεδομένων και άρα και των Γενικών Όρων της RAX ClothingLtd και ενιαίο με αυτούς σύνολο.

Χρησιμοποιούμε Cookies για να διευκολύνουμε την περιήγησή σας στο Δικτυακό μας Τόπο, για να κατανοήσουμε πώς αλληλεπιδράτε μαζί μας και, σε ορισμένες περιπτώσεις, να μπορούμε να σας δείξουμε διαφημίσεις με βάση τις συνήθειες περιήγησής σας. Παρακαλούμε να διαβάσετε την παρούσα Πολιτική Cookies για να κατανοήσετε λεπτομερέστερα τα Cookies που χρησιμοποιούμε, το σκοπό τους και άλλες πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν.



14.2.1 Τι είναι τα Cookies

Τα Cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία εγκαθίστανται στον υπολογιστή ή στην ηλεκτρονική σας συσκευή, μέσω του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείτε όταν επισκέπτεσθε τη σελίδα της εταιρείας. Τα Cookies μας βοηθούν να συλλέξουμε πληροφορίες απαραίτητες για τη μέτρηση της αποτελεσματικότητας του Διαδικτυακού Tόπου, τη βελτίωση και αναβάθμιση του περιεχομένου του, την προσαρμογή του στη ζήτηση και στις ανάγκες των Χρηστών, καθώς και για τη μέτρηση της αποτελεσματικότητας της παρουσίασης και προβολής της εταιρείας σε διαδικτυακούς τόπους τρίτων. Κανένα αρχείο Cookies από αυτά που χρησιμοποιούνται στο Διαδικτυακό Τόπο δεν συλλέγει πληροφορίες που να σας ταυτοποιεί προσωπικά και δε λαμβάνει γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή σας.

Τα στοιχεία που συλλέγουν τα Cookies μπορεί να περιλαμβάνουν τον τύπο του φυλλομετρητή (browser) που χρησιμοποιείτε, το είδος του υπολογιστή, το λειτουργικό του σύστημα, τους παρόχους διαδικτυακών υπηρεσιών και λοιπές πληροφορίες τέτοιου είδους. Επιπλέον, το πληροφοριακό σύστημα του Δικτυακού Τόπου συλλέγει αυτόματα πληροφορίες σχετικά με τις τοποθεσίες που επισκέπτεστε και σχετικά με τους συνδέσμους σε ιστοχώρους τρίτων που ενδέχεται να επιλέξετε μέσω του Δικτυακού μας Tόπου.

Περισσότερες πληροφορίες για τα Cookies, το τρόπο διαχείρισης και διαγραφής τους, μπορείτε να βρείτε στο www.aboutcookies.org



14.2.2 Είδη Cookies



Στην εταιρεία χρησιμοποιούνται οι εξής κατηγορίες Cookies:

Παροδικά και επίμονα

Τα «παροδικά» Cookies αποθηκεύονται στον υπολογιστή ή στην ηλεκτρονική συσκευή κατά τη διάρκεια επίσκεψής σας στο Διαδικτυακό Τόπο και διαγράφονται με την έξοδό σας από αυτόν. Τα «επίμονα» Cookies παραμένουν στον υπολογιστή ή στην ηλεκτρονική σας συσκευή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μέχρι να διαγραφούν από εσάς. Παράδειγμα τα Cookies που είναι απαραίτητα για την παροχή εκ μέρους μας των Υπηρεσιών μας προς εσάς (Cookies που ευθύνονται για την απομνημόνευση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο καλάθι σας και τα οποία παραμένουν στη μνήμη για 7 περίπου ημέρες), ή Cookies που καταγράφουν τις συμπεριφορές σας μέσα στο Δικτυακό Τόπο, όπως τις επιλογές σας, τα δημογραφικά σας στοιχεία, τα προϊόντα που επισκέπτεστε, και άλλα στοιχεία που συμβάλλον στη δημιουργία ενός ανώνυμου προφίλ .

Cookies Τρίτων (3dr Party Cookies)

Τρίτοι όπως η GoogleAnalytics δύνανται να εγκαθιστούν τα Cookies που χρησιμοποιούμε. Στην περίπτωση που μέσω του Διαδικτυακού Τόπου εισέρχεστε σε διαδικτυακούς τόπους τρίτων ή συνδέεστε με φορείς κοινωνικής δικτύωσης (Twitter, Facebook, youtube), θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι τρίτοι αυτοί διαδικτυακοί τόποι ή φορείς, ενδεχομένως να εγκαθιστούν Cookies αμέσως μόλις πατήσετε το σχετικό σύνδεσμο. Τα Cookies αυτά βρίσκονται εκτός του πεδίου ελέγχου μας και διέπονται από την πολιτική Cookies του κάθε τρίτου που τα εγκαθιστά. Πρέπει να διαβάσετε τις αντίστοιχες πολιτικές των ιστοτόπων τους, ώστε να δείτε πώς ακριβώς θα πρέπει να τα διαχειριστείτε.

Απαραίτητα Cookies

Τα «απαραίτητα» Cookies αποθηκεύονται στον υπολογιστή ή στην ηλεκτρονική συσκευή κατά τη διάρκεια επίσκεψής σας στο Διαδικτυακό Τόπο και χρησιμοποιούνται για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας. Η μη αποδοχή τους δεν εξασφαλίζει την βέλτιστη OnLine εμπειρία του χρήστη κατά την περιήγησή του και συνεπώς συνίσταται η καθολική αποδοχή τους.

Cookies Επιδόσεων

Τα Cookies Επιδόσεων αφορούν Cookies τρίτων συνεργατών (GoogleAnalytics και GoogleTagManager) και έχουν ως αντικειμενικό σκοπό την στατιστική ανάλυση των δεδομένων της περιήγησης των χρηστών, τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας κατά την επίσκεψη και την καλύτερη αξιολόγηση των προωθητικών ενεργειών στις οποίες προβαίνουμε. Τα Cookies αυτά βρίσκονται εκτός του πεδίου ελέγχου μας και διέπονται από την πολιτική Cookies του κάθε τρίτου που τα εγκαθιστά. Πρέπει να διαβάσετε τις αντίστοιχες πολιτικές των ιστοτόπων τους, ώστε να δείτε πώς ακριβώς θα πρέπει να τα διαχειριστείτε.


MarketingCookies


Τα MarketingCookies αφορούν Cookies τρίτων συνεργατών (Google, Facebook, ContactPigeon) και έχουν ως αντικειμενικό σκοπό την βελτιστοποίηση των προωθητικών ενεργειών στις οποίες προβαίνουμε, με βάση τις προτιμήσεις και τις επιλογές των χρηστών, καθώς και την βελτιστοποίηση της online επίσκεψης και εμπειρίας τους. Με βάση τα παραπάνω, ενώ η δική μας ιστοσελίδα δεν φιλοξενεί διαφημίσεις, ενδεχομένως στους επισκέπτες μας να εμφανιστούν σχετικό προωθητικό υλικό σε πλατφόρμες τρίτων.

14.3 Σκοπός επεξεργασίας των δεδομένων που συλλέγονται από τα Cookies

Τα Cookies αποτελούν απαραίτητο παράγοντα για τον τρόπο λειτουργίας του ιστότοπου μας. Ο βασικός στόχος που έχουν τα Cookies μας είναι η βελτίωση της εμπειρίας περιήγησής σας. Για παράδειγμα, τα Cookies μας βοηθούν να απομνημονεύσουμε τις προτιμήσεις σας (γλώσσα, χώρα, κτλ.) κατά την περιήγηση και στις μελλοντικές επισκέψεις. Οι πληροφορίες που συγκεντρώνονται στα Cookies επιτρέπουν εκτός των άλλων τη βελτίωση της ιστοσελίδας, μέσω αξιολόγησης των αριθμών και μοτίβων χρήσης, την προσαρμογή του ιστότοπου στα ατομικά ενδιαφέροντα των χρηστών, την βελτιωμένη ταχύτητα των αναζητήσεων, κ.λπ. Σε μερικές περιπτώσεις, με προηγούμενη συγκατάθεσή σας μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα Cookies, τις ετικέτες ή άλλα παρόμοια συστήματα για να λάβουμε πληροφορίες που μας επιτρέπουν να σας δείξουμε από την ιστοσελίδα μας ή τις ιστοσελίδες τρίτων ή από οποιοδήποτε άλλο μέσο, διαφημίσεις που βασίζονται στην ανάλυση των συνηθειών περιήγησης που έχετε.

Εάν έχετε οποιοδήποτε ερώτημα σχετικά με την παρούσα Πολιτική, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@holalla.gr.