Δωρεάν Μεταφορικά με Αγορές με Χρεωστική/Πιστωτική Κάρτα

Αποστολή

1. Εντός Ελλάδος

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στο Νομό Αττικής και την υπόλοιπη Ελλάδα μέσω της εταιρείας ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ .εντός 3-5 εργάσιμων ημερών με χρέωση 3 €.

Για αγορές άνω των 60€ τα μεταφορικά κόστη είναι δωρεάν.


2. Κύπρος

Για αποστολές κάτω των 100€ και παράδοση εντός 2 εργάσιμων ημερών, η χρέωση ανέρχεται σε 15,00€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 4,50€. Για αποστολή κάτω των 100€ με παράδοση εντός 7 εργάσιμων ημερών με χρήση της υπηρεσίας Εμπορευματικής Μεταφοράς, η χρέωση διαμορφώνεται στα 8,00€ έως και τα 5 κιλά, ενώ για αποστολή δέματος βάρους από 5 έως και 10 κιλά, η χρέωση ανέρχεται σε 15,00€.

Για αγορές άνω των 100 € τα μεταφορικά κόστη είναι δωρεάν.


3. Βουλγαρία

Για αποστολές προς Βουλγαρία κάτω των 100€ προς προορισμούς της Ζώνης 1 (Sandanski, Petrich, Kresna, Belasitsa, Chuchouligovo, Damyanitsa, Dolna Gradeshnitsa, Drankovo, Gabrene, Ilindentsi, Karnalovo, Kavrakirovo, Kluts, Kolarovo, Kulata, Leshnitsa, Levounovo, Marikostinovo, Mikrevo, Mihnevo, Novokoνοmladi, Parvomay, Samuilovo, Sklave, Skrat, Struma, Yavornitsa) με παράδοση σε 1-2 εργάσιμες ημέρες, η χρέωση διαμορφώνεται στα 5,65€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,50€.

Για αποστολές προς Βουλγαρία κάτω των 100€ προς προορισμούς της Ζώνης 2 (υπόλοιπη χώρα) με παράδοση σε 1- 4 εργάσιμες ημέρες, η χρέωση διαμορφώνεται στα 7,00€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,50€.

Για αγορές άνω των 100 € τα μεταφορικά κόστη είναι δωρεάν.


4. Διεθνείς Προορισμοί

Οι χρεώσεις σύμφωνα με τον παρακάτω τιμοκατάλογο της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ.

Για αγορές άνω των 150 € τα μεταφορικά κόστη είναι δωρεάν.