Δωρεάν Μεταφορικά με Αγορές με Χρεωστική/Πιστωτική Κάρτα

Αλλαγές/Επιστροφές

Για τις επιστροφές σας ισχύουν τα εξής:

Μπορείτε να επιστρέψετε το ρούχο ή αξεσουάρ εντός 14 ημερών από την ημέρα που παραλάβατε την παραγγελία σας. Για την πραγματοποίηση της επιστροφής απαραίτητα είναι το προϊόν να είναι σε άριστη κατάσταση με τις ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια), την απόδειξη της αγοράς και το ειδικό έντυπο επιστροφής.


ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΕΧΕΤΕ MONO ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΙΟΝ (ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ Ή ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ5 Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ.


Για Να πραγματοποιήσετε αλλαγή με ίδιο ή άλλο προϊόν μόνο μέσω πάλι του e shop μας, κάντε την αλλαγή σας στο e-shop εφόσον έχετε κάνει την αρχική σας αγορά από εκεί. Συμπληρώστε το έντυπο επιστροφής,που θα βρείτε μέσα στην αρχική παραγγελία & επιστρέψτε το προϊόν πολύ καλά συσκευασμένο προς αποφυγή φθοράς κατά την μεταφορά του, χρησιμοποιώντας την υπηρεσία της Γενική Ταχυδρομική με επιβάρυνση 5,00€ για Ελλάδα & για Κύπρο με τις αντίστοιχες χρεώσεις που αναφέρονται στην Πολιτική Αποστολών της εταιρίας για Κύπρο. Το ποσό αυτό θα κρατηθεί από την αλλαγή ή την επιστροφή χρημάτων σας και συνεπώς δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε στην μεταφορική εταιρεία. Στην περίπτωση που επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλη μεταφορική της επιλογής σας, θα επιβαρυνθείτε εξ ‘ολοκλήρου το κόστος των μεταφορικών το οποίο και θα καταβάλετε στην μεταφορική εταιρεία που θα επιλέξετε την στιγμή της αποστολής του δέματος.

Το δέμα επιστροφής θα πρέπει να περιέχει :

  • το προϊόν το οποίο επιστρέφετε
  • Το ειδικό έντυπο επιστροφής που υπήρχε στο αρχικό πακέτο που λάβατε, συμπληρωμένο με τις απαιτούμενες πληροφορίες και επιλέγοντας το κουτάκι που γράφει ‘’πίστωση/αλλαγή’’ και
  • την απόδειξη σας

Για την δέσμευση/κράτηση του προϊόντος με το οποίο επιθυμείτε την αλλαγή θα πρέπει να πραγματοποιήσετε καινούρια παραγγελία ακολουθώντας την διαδικασία μια κανονικής παραγγελίας με αντικαταβολή απλώς για να γίνει αφαίρεση του ποσού/υπολοίπου που προκύπτει από τα επιστρεφόμενα είδη σας, θα πρέπει στο πεδίο ‘’Σχόλια’’ να σημειώσετε την λέξη ‘’Αλλαγή’’. Να σας ενημερώσουμε πως, το τελικό ποσό με την πίστωση δεν θα σας φανεί αυτόματα την ώρα που εκτελείτε την παραγγελία σας, θα αφαιρεθεί λογιστικά από πλευράς μας αφού γίνει η επεξεργασία της νέας παραγγελίας αλλά και της επιστροφής σας.


. Σας υπενθυμίζουμε πώς:

Η διαδικασία των επιστροφών συνήθως διαρκεί 6-10 εργάσιμες ημέρες από την στιγμή που παραλαμβάνουμε την επιστροφή στην εταιρία μας. Αυτό συμβαίνει διότι όλες οι επιστροφές περνούν από την διαδικασία ποιοτικού ελέγχου προτού φτάσουν στα γραφεία το ηλεκτρονικού καταστήματος προς ενημέρωση των πελατών. Συνεπώς όταν φτάσει η επιστροφή σας στα γραφεία του ηλεκτρονικού καταστήματος θα λάβετε και την απαραίτητη ενημέρωση.

Στην περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα κατά τον ποιοτικό έλεγχο στο προϊόν που επεστράφη, η εταιρεία οφείλει να επιστρέψει το δέμα πίσω στον καταναλωτή ή επικοινωνήσει με τον καταναλωτή για την επίλυση του ζητήματος.

Η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή στο e-shop είναι:

Προβελεγγίου 24 Τ.Κ 15341 Αγ. Παρασκευή. Τηλέφωνο επικοινωνίας 210-6518074